Astro Varmeteknik            

- varme med fornuft                                 

 

 

 

 

FRA GOD IDÉ – TIL UDVIKLING AF LØSNING:

Astro Varmeteknik har mange års erfaring med servicering, fejlfinding, ombygning, udbedring og optimering af bl.a. gaskedler og ikke mindst gulvvarmesystemer.  Det er vores kompetence at gennemskue, hvad der er behov for. Vi favner langt de fleste komponenter og ser varmelægget som en helhed og får f.eks. gaskedel og gulvvarme til at arbejde bedre sammen. Målet for os er at tilstræbe en optimal drift og lang levetid for både gaskedel og gulvvarmekomponenter.

 

Vi brænder for at finde løsninger, der hvor andre har givet op. Vi fokuserer på det væsentlige og finder på det nødvendige. Vi ønsker dog ikke at påtage os opgaver, der ikke er fornuftige, såfremt installationen f.eks. ikke er udført håndværksmæssigt korrekt, og som derfor ikke bærer løsningen i sig selv. En løsning er ikke nødvendigvis altid enkel og ligefrem, men vi fokuserer på at løse opgaven med fornuft.

 

Den gode løsning – findes den ikke, udvikler vi den selv. Det store erfaringsgrundlag fra løsning af problemer med varmeanlæg har gjort det muligt at udvikle systemløsninger samt styrings- og reguleringsmetoder. Astro Varmeteknik udvikler også automatiksystemer efter egne koncepter.

 

   

 

 

 

 

 

 

 

1. Varmepumper luft/vand samt væske/vand (jordvarme).

 

 

2. Gulvvarmesystemer.

 

3. Prefittings i rustfri stål.    

   

4. Presfittings til Alu-Pex.

 

 

5. Kuglehaner til gas, vand og varme og meget andet.

 

ASTRO VARMETEKNIK - BÆKGÅRDSVEJ 13 - 4140 BORUP - TLF: 46760110 - FAX: 46760120 - email: info@astro-varme.dk