Astro Varmeteknik            

- varme med fornuft                                 

 

 

 

 

VIDENCENTER FOR GULVVARME:

Hos Astro Varmeteknik vurderer vi, at behovet for bedre gulvvarmesystemer er mere aktuelt end nogensinde før. Med baggrund i det stigende antal varmeanlæg udført med vedvarende energi og deraf lavere arbejdstemperaturer sammenholdt med bygningers mindre energiforbrug gør det essentielt at gulvvarmesystemet virker optimalt.

 

Derfor ønsker vi at sætte gulvvarme i centrum for varmeanlæg i vores boliger, ligesom vi ønsker, at gulvvarme skal være i centrum i vores virksomhed.

 

Vi har igennem vores servicearbejder konstateret, at der ikke altid er sørget for, at gulvvarmesystemet er blevet en integreret del af varmesystemet.  Gulvvarme kan udføres på rigtig mange forskellige måder, men hvilken er den helt rigtige ? Hver enkelt fabrikant af gulvvarmesystemer har nærmest sin egen ide og filosofi om, hvordan gulvvarme skal udføres og virke. Det hænder således ind imellem, at der opstår tekniske problemer med de gulvvarmesystemer, der er etableret - og disse prøver vi så at løse.

 

Med baggrund i vores erfaringer og ekspertise kalder vi os gulvvarme-specialister. Vi synes, at de erfaringer, vi høster ved vores servicearbejde, skal komme installatørerne til gode, således at vi i fælles interesse opnår bedre installationer til vores fælles kunder. Astro Varmeteknik udvikler og administrerer hjemmesiden www.gulvvarme.info , der er et ”Videncenter for gulvvarme”, hvor vi præsenterer en række forskellige faktablade om gulvvarme, samt dens fordele og ulemper. Vi tilstræber en saglig gennemgang af den teknologi, der er til rådighed. Rådgivningen baserer sig på de servicearbejder og erfaringer, vi har indhentet gennem årene.  

 

Folder: Virker din gulvvarme ?

 

Astro Varmeteknik har specialiseret sig i samspillet mellem gulvvarme og moderne opvarmningssystemer såsom gaskedler. Vi vil ikke påstå, at vi har den eneste rigtige løsning på gulvvarmesystemer, men vi føler selv, at vi er meget tæt på. Vores erfaringer fra servicering af tusindvis af varmeanlæg har medført et samarbejde med en af markedets virkelige store pionerer indenfor gulvvarmesystemer.

 

MULTIBETON har projekteret og udført gulvvarme i mere end 40 år med stor succes. Vi vil gerne være en del af jeres gulvvarmeprojekt. Med produkter fra MULTIBETON er vi med lige fra projekteringen, og indtil installationen er færdig. Som led i vores arbejde med gulvvarmefirmaet Multibeton vil installationsarbejder ofte være en del af leveringen.

 

MULTIBETON gulvvarmesystem - der luner...

 

 

www.gulvvarme.info 

 

 

 

1. Varmepumper luft/vand samt væske/vand (jordvarme).

 

 

2. Gulvvarmesystemer.

 

3. Prefittings i rustfri stål.    

   

4. Presfittings til Alu-Pex.

 

 

5. Kuglehaner til gas, vand og varme og meget andet.

 

ASTRO VARMETEKNIK - BÆKGÅRDSVEJ 13 - 4140 BORUP - TLF: 46760110 - FAX: 46760120 - email: info@astro-varme.dk